Modevisning & Julmys de Luxe

Välkommen till Slättarps Gård den 30/11 18.00 då vi bjuder in till en kväll med mode och Julmys de luxe.

Passa på att handla julklappar i lugn och ro, få hjälp med att hitta det rätta plagget just för dig, inspireras av fina miljöer, mingla med dina vänner och njut av en kväll med god mat och dryck.

Det bästa av allt är att vi får finbesök av stiltanten som kommer och inspirerar och som tillsammans med Slättarp Butik arrangerar modevisning.

18.00 Vi samlas i restaurangen där det serveras en soppa, bröd och med något gott bubbligt i glaset, allt från Lenzipurefood.

18.30 Kvällens gäst, Suzanne Rosengren som driver butiken Krizi och som även går under namnet ”Stiltanten”.

Suzanne har drivit butik i över 40 år, hon handplockar sitt sortiment och erbjuder ett utvalt mode för kvinnan som vågar ta plats.

Med en stark personlighet och en stor dos humor får vi följa Suzanne genom sociala medier, vi inspireras av hennes mod, erfarenhet och stolthet över att gå sin egen väg.

18.45Modevisning Slättarps Butik och Krizi visar hur vi ska klä oss i vinter, både till fest och vardag.

19.30 Nu minglar vi, shoppar, provar kläder, njuter av vackra jularrangemang och tar del av fina erbjudande och utlottning.

Biljettpris 125:-

Eventet är fullbokat.

Vi har ett begränsat antal platser till modevisningen så skicka anmälan till Charlotta på  info@slattarpsgard.se

När du fått en bekräftelse på att det finns plats, swisha 123 005 59 13 till Slättarp mat & Möten så är det din biljett.

Varmt välkomna till en kväll i sann Slättarps anda.

Hoppas vi ses

Charlotta, Suzanne Rosengren, Slättarp Butik, Lenzipurefood, Ateljé Madeleine, Slow Living Home, A Piece Lux och Villa Slättarp.