29 MARS – Allt är energier

29 MARS - Allt är energier

Även du är energi. När man förstår det så förstår man varför saker händer och dyker upp, varför man attraherar in både positiva och negativa saker. Du får en stor dos av förståelse av energier under denna kväll.

Annelie har gått från pionjär inom e-handeln till att idag jobba med själsenergier och rensa blockeringar och förändra klienters liv. Annelie tar dig med på sin resa och du får kunskap om hur du hittar pusselbitar om dig själv. Hur du gör stora förändringar bort från det du inte vill ha och vara i, till det du längtar efter. Hur viktigt det är att skifta energivibrationen du är i för att inte fortsätta attrahera in samma saker, händelser och relationer som du alltid attraherat in. Allt är energier. När man förstår det så förstår man att man skapar sin egen verklighet.

Är du redo att förändra ditt liv? Nyfiken på att få reda på mer om dig själv bortom det som du själv inte kan se? Annelie har hjälpt hundratals klienter och hon berättar och gör en djupdykning i vad Soul Realignment är och hur den kan hjälpa dig. Vilka energier du består av hjälper dig hitta ditt sanna jag. Ditt ”vem, hur och varför”.

”I hela mitt liv har jag läst av energier men det var inte förrän jag fick mitt andliga uppvaknande 2017 som jag förstod det. Jag har nyfiket letat efter och effektivt hittat svar om mig själv och vem jag är på själsnivå, fått förståelser för hur jag är skapt i mitt blueprint, arbetat fram mitt eget pussel, rensat det som hämmat och blockerat mig, bit efter bit för att hitta mitt sanna jag. Den känslan vill jag förmedla vidare.” //Annelie

”Vem är just du i själen? Du är unik och ingen annan är som du. När man förstår det och ger sig själv tillåtelse att vara i sitt sanna jag så börjar helt fantastiska saker hända”

 

Var: Slättarsp Gårds Atelje´

När: 29 mars

Tid 18.00-20.30

Pris: 395:- med fika

Läs mer på www.soulergy.se
instagram soulergy.se
facebook soulergy.se

 

Varmt Välkomna!

Annelie & Charlotta