sanna fo 3

8 sep. kl.13.00 - 16.30

Nystart- Breathwork & Qigong retreat

Ta vara på sensommarens energi av nystart och unna dig själv en retreat som är skapad för att hjälpa dig att släppa det gamla och ge plats för det nya.

Oavsett om du vet exakt vad du vill släppa taget om, eller om du bara vill hålla dig öppen och utforska ditt inre, kan den här dagen bli din energikick när vi efter sommarens vila går in i höstens aktiva period.

 

Dagens Program:

Qigong: Vi inleder dagen med enkel och lugn Qigong för att landa i kroppen och öppna upp Qiflödet i meridianerna. Vi lägger särskild vikt vid metallelementet, som när det är i balans hjälper dig att på ett hälsosamt sätt bearbeta och släppa sorg och känslomässigt bagage.

Transformational Breathwork: Fördjupa din inre resa genom andning, musik, läkande ljudfrekvenser och coachande narrativ med temat "Letting Go". Genom andningen kommer du att kunna sätta dig i mild hypnos, tysta egots tjatter och öppna dörren till ditt undermedvetna. Här hittar du förståelse och läkning.
Fika och Samtal: Vi avslutar dagen med fika och samtal för alla som vill stanna kvar och dela sina upplevelser eller bara njuta av sällskapet.

Ge dig själv gåvan av förnyelse och inre balans. Den här dagen erbjuder beprövade tekniker för att släppa taget om det som tynger och välkomna ny energi och nya möjligheter i ditt liv.

När: Söndagen den 8 sep kl. 13.00-16:30

Var: Slättarps Gård Ladan

Hjärtligt välkommen,

Sanna

Arrangör:
Sanna Fo

Mer information & anmälan 

slattarps_logot_vit

SLÄTTARPS GÅRD
Västra Värlingevägen 139-9
231 69 Skegrie

info@slattarpsgard.se

ORDINARIE ÖPPETTIDER:

BUTIKER
Onsdag–fredag 11:00–17:00
Lördag–söndag 11:00–16:00

ATELJÉ OCH GALLERI
Onsdag–söndag 11:00–16:00

MÖTEN & EVENT
Ladan och Villa Slättarp
Kontakt: info@villaslattarp.se

CAFÈ OCH RESTAURANG
11:00 – 16:30  Ons – Fre
11:00 – 15:30  Lör – Sön

Köket stänger 15:00 alla dagar.
Serveringen stänger 30 min. innan gården stänger.

Denna webbplats är producerad av Didacta Produktionsbyrå.