AKTUELLT PÅ SLÄTTARPS GÅRD

3 mars – Boostday goes workshop!

Henric på Funktional Life bjuder tillsammans med Åsa på Exact Move in till en workshop där vi delar med oss av tips och trix för att komma igång med träning, känna sig starkare, slippa ha ont samt berättar om deras kommande BOOSTDAY som kommer under våren 2024.

Läs mer →

5 mars – Affärsnätverk för karriär och hälsa

Bli del av ett unikt affärsnätverk – få strategier för att hantera stress och skapa en balanserad livsstil. Vi ses första tisdagen varje månad!

Läs mer →

6 mars 18.30–20.00 – Föreläsning Unga & prestationsångest

Alexandra Palmblad föreläser om prestationsångest ur ett KBT- & mindfulness perspektiv. Astrid Palmblad delar med sig av egna erfarenheter som högpresterande ung idrottare.

Läs mer →

13 mars 18.30–20.00 – Kursstart i mindfulness

Möter våren med mindfullness på Slättarps Gård. Under 6 onsdagar ses vi utifrån ett antal intressanta och medvetna teman. 

Läs mer →

24 mars 18.00–19.30 – Fullmoon ChakraYoga

Upplev en kväll utöver det vanliga! Du blir guidad in i lugna, kraftfulla yogapositioner där fokus ligger på stillhet i sinnet.

Läs mer →

18–19 maj – Hälsohelg på Slättarps Gård

Välkommen till två inspirerande dagar med fokus på välmående och personlig utveckling! Ta del av aktiviteter, möt inspiratörer som verkar för en hållbar livsstil.

Läs mer →

Tidigare

25 feb 18.00–19.30 – Fullmoon ChakraYoga

Upplev en kväll utöver det vanliga! Du blir guidad in i lugna, kraftfulla yogapositioner där fokus ligger på stillhet i sinnet.

Läs mer →

20 feb 17.30–18.45 – Kurs MediYoga

Välkommen till en kurs vid 8 tillfällen på Slättarps Gård! En lugn, meditativ och inkännande yoga. Inga tidigare erfarenheter behövs. Kom som du är, kravlöst och enkelt.

Läs mer →

10 februari – Nu öppnar vi igen!

Äntligen är det dag satt öppna upp gården igen! 
Lördagen den 10 februari öppnas Slättarps Gård upp för alla härliga besökare igen. Massor av nyheter och inspiration väntar och vi ser så framemot att få liv och röresle här ute igen.

Läs mer →

8 jan – 9 feb – Ateljé Madeleine

Under gårdens vintervila (8/1-10/2) kommer Atelje Madeleine hålla öppet torsdagar 11-17 eller enligt överenskommelse.

Läs mer →

8 januari – 9 februari Vintervila

Tack för ett fantastiskt år 2023 och varmt välkommen igen den 10 februari då vi öppnar upp gården igen! Under tiden förbereder vi inför allt skoj som kommer hända på Slättarps Gård i vår.

Läs mer →

7 januari – Soluppgångs-manifestation

FULLBOKAD! Låt ljuset komma in i själ och hjärta. Du kommer guidas att landa in i kropp och sinne och skapa närvaro med Mindfulness. Vi börjar sakta väcka kroppen med Mediyoga & Breathwork. Under efterföljande YinYogapass kommer du få en extra dimension av närvaro och upplevelse då du kommer få ta emot Reiki Healing samtidigt.

Läs mer →

3 januari 2024 – Harmonisk Kväll

Varva ner och kom i balans inför natten. Vid just detta tillfälle ligger även fokus på att släppa taget om det gångna året. Vad tar du med dig in i det nya? Dessa tillfällen är av det lite mer exklusiva formatet med grupper om högst 20 deltagare. Miljön är alldeles speciell med konst och konsthantverk som verkligen inbjuder till inspiration och upplevelse.

Läs mer →

30 december 2023 – Mindfull morgon

Väck ditt mind och sätt guldkant på dagen. Vid just detta tillfälle sätter vi även intentioner för det nya året. Dessa tillfällen är av det lite mer exklusiva formatet med grupper om högst 20 deltagare. Miljön är alldeles speciell med konst & konsthantverk som verkligen inbjuder till inspiration och upplevelse.

Läs mer →

17 december – Konsert ”Jul i kubik”

Den 17 december kommer vår magiska lada fyllas med glädje och julstämning under en fantastisk julkonsert. Upplev en eftermiddag fylld med glädje och magisk julstämning med en blandning av klassiska julsånger och moderna favoriter. Våra begåvade musikalstudenter kommer att sprida julglädje i kubik!

Läs mer →

14 december – Kvällsöppet

På torsdag 14 dec kl. 11–20 bjuder vi in till kvällsöppet på gården. Blomsterateljé Madeleine är fylld med vackra ting, juliga blommor, tända ljus och inspirationen är på topp! Hos Slättarps butik finner du massor av fina julklappstips så passa på att köpa de sista klapparna eller kanske något fint till dig själv. I Slättarps ateljé skapas det för fullt! Njut, ät och drick något gott hos Lenzi i restaurangen. Varmt välkomna!

Läs mer →

10 december – Motown-konsert i juletid

Välkommen till en söndag i Ladan med julstämning och sköna Motown-låtar med First Pancake. Sex musiker på scen med tre sångare, två blåsare och fullt komp. Vi radar upp hits av Diana Ross, Stevie Wonder, The Temptations, Jackson 5, Marvin Gaye och de andra 70-tals stjärnorna.

Läs mer →

9 december – Jul på Slättarps Gård

Välkommen till ”Jul på Slättarps Gård”! Alla barn får träffa tomten (kl. 12–15) och gå på klurig skattjakt. Östra Grevie folkhögskola sjunger smakprov av julsånger inför konserten 17/12. Julgransförsäljning från Skegrie BK, läckra delikatesser och försäljning av Gränna godis. I restaurangen och butikerna är det julstämning och massor med inspiration, blommor och julgåvor!

Läs mer →

9 december – Föreläsning: Nedstressad jul med familjen

Många ser fram emot julen med skräckblandad förtjusning. Det skall bli mysigt med familjetid, sovmorgon, glögg och pepparkakor. Men också stress, önskelistor, storhandling, syskonbråk, släktträffar och sena kvällar.

Läs mer →

3 dec – Vinnare av Guldpalmen

Slättarps Gård – Vinnare av Guldpalmen 2023!

Läs mer →

29 november – Klimakteriet ”Hjälp jag känner inte igen mig själv!”

Föreläsning för dig som vill få koll på symptom, hormoner och mående. Malin Söderberg är Certifierad Stark genom klimakteriet coach Steg 2 – med kunskap att stödja och stärka kvinnor att hitta en hållbar livsstil.

Läs mer →

25 november – Öppen ateljé och invigning Väl & Själ

Träffa alla konstnärerna i ateljén tillsammans med Väl & Själs inspiratörer. Välkommen till en härlig dag med skapande på plats av skulpturer, måleri och ljus, lär dig mer om fotografering, barnaktiviteter, giveaways och olika erbjudanden.

Läs mer →

1–5 november – Höstlov på Slättarps Gård

Hej alla höstlovslediga barn! Kom och gå på Slättarps skattjakt (start i ateljén), njut av läskiga bakverk och fina Halloween-dekorationer!

Läs mer →

1 november – Öppning av Väl & Själ

Med stolthet och förväntan öppnar vi Slättarps Väl & Själ. En avskild del i ateljén där fågelkvitter och rofylld inredning med naturen som inspiration sätter tonen för allt som komma ska. Slå dig ner en stund och njut av lugnet, ta del av all kunskap som finns i ett och samma rum.

Läs mer →

Utställning – Ola Blomgren

Ola Blomgren 29 mars -23 april Ur mörka linjer som rör sig kors och tvärs över ljusa bakgrunder framträder ansiktena. Med få verktyg och begränsad färgskala skapar Ola Blomgren sina verk, uppslukad av stunden där intuition och improvisation får ta över. Resultatet blir ofta avskalade bilder där kontraster får fritt spelrum i känslor och visuellt…

Läs mer →

Utställning – Pär Wolfner & Ylva Mårtensson

Pär Wolfner Ylva Mårtensson 11 feb – 5 mars 2023 Ylva Mårtensson är illustratör samt målare av sin egen inre värld. Hon jagar människor och känslor i sitt måleri. Ansiktsdrag och penseldrag där uttryck ska fångas och samsas. Stort och färgstarkt enligt henne själv. Människor i stilla stunder är det som oftast fastnar på hennes…

Läs mer →
slattarps_logot_vit

SLÄTTARPS GÅRD
Västra Värlingevägen 139-9
231 69 Skegrie

info@slattarpsgard.se

 

ÖPPETTIDER:

BUTIKER
Onsdag–fredag 11:00–17:00
Lördag–söndag 11:00–16:00

ATELJÉ OCH GALLERI
Onsdag–söndag 11:00–16:00

CAFÈ OCH RESTAURANG

11:00 – 16:30  Ons – Fre
11:00 – 15:30  Lör – Sön

Köket stänger 15:00 alla dagar.
Serveringen stänger 30 min. innan gården stänger.

Denna webbplats är producerad av Didacta Produktionsbyrå.