AKTUELLT PÅ SLÄTTARPS GÅRD

29 jun–7 juli – Sommarutställning på Slättarps Gård

Engleson Gallerier arrangerar i samarbete med Slättarps Kulturförening en samlingsutställning med 20 utställare som visar samtida konst i den nyrenoverade ladan från mitten av 1800-talet.

Läs mer →

26 juli – Vi kör igen! Babbel & bubbel Live hos Villa Slättarps

För er som missade Daniel Bentzen och Gustav Brandt förra gången, så kommer här en ny chans! Den 26:e juli tar vi sikte på ännu en oförglömlig kväll i Villa Slättarps trädgård, med stämningen på topp.

Läs mer →

10 aug – Musik på Verandan hos Villa Slättarp

Den 10 Augusti är det dags för KAIAK att göra premiär på Villa Slättarps veranda. Bandet har släppt över 130 låtar som har streamats över 80 miljoner gånger på Spotify.

Läs mer →

15 aug – Transformational Breathwork på temat ”Inre Barnet” i Ladan

Möt och ge ditt inre barn chans till läkning! På den inre resan tar vi oss an fem vanligt förekommande upplevelser under barndomen som ger avtryck i vuxenlivet.

Läs mer →

September – Ledig lokal på Slättarps Gård

Nu har vi en möjlighet för dig som ta din verksamhet till en fantastisk plats och miljö. F r om i höst blir lokalen bredvid Ateljè Madeleine ledig!

Den här lokalen är verkligen unik och på bästa läge.

Läs mer →

Tidigare

18 juni – Transformational Breathwork med 9D sound i Ladan

Välkommen på Transformational Breathwork med 9D sound i ladan den 18 juni kl. 19-21.
Den här Breathworken är för dig som vill bryta cykeln av ärvt beteende, skriva om din berättelse och återställa harmoni inom dig.

Läs mer →

31 maj – Babbel & bubbel Live hos Villa Slättarps

Villa Slättarps bjuder in till en underbar kväll med musik, bubbel, babbel, skratt och gemenskap i villans trädgård. Musikerna Daniel Bentzen och Gustav Brandt kommer att skapa en oförglömlig kväll och sätter stämningen på topp med fantastisk musik, underhållning och roliga quiz. I utebaren Prosecco Blackbox kommer Prosecco Sweden erbjuda dryck både med och utan alkohol.

Läs mer →

21 april – Boostday

Man måste agera på sin medvetenhet!
Ge dig rätt verktyg för att lyckas.
Missa inte BOOSTDAY 21 April med Funktionallife tillsammans med Exact Move.

Läs mer →

4 april 2024 kl. 18-20 Kundkväll

Vi älskar kundkvällar så på torsdag den 4/4 är det dags igen! Då öppnar Slättarp Butik , Ateljé Madeleine och Slättarps Ateljé upp dörrarna mellan kl 18-20 och bjuder på bland annat tebjudning och modevisning, fina erbjudanden, bubbel och snacks. Och Lenzi bjuder på kaffe!

Läs mer →

1 mar–26 maj – Konstutställning Pär Wolfner

Konstnär Pär Wolfner skapar abstrakta landskap i ständig rörelse. Med sina rötter i den småländska skogen och mer än 20 års erfarenhet inom design är drivkraften i hans konstnärskap att experimentera.

Läs mer →

29 mars – Konstrunda och öppen ateljé

Välkommen till Slättarps Gård under årets konstrunda! På långfredagen är det Öppen Ateljé – då ateljéns kreatörer skapar på plats.

Läs mer →

28 – 31 mars Fira påsk med oss

Påsken på Slättarps Gård bjuder på något för alla. Konst och öppen atelje, god mat, massa godis till alla påskutklädda barn och ponnyridning.

Läs mer →

24 mars 18.00–19.30 – Fullmoon ChakraYoga

Upplev en kväll utöver det vanliga! Du blir guidad in i lugna, kraftfulla yogapositioner där fokus ligger på stillhet i sinnet.

Läs mer →

21 mars 18-20 Kundkväll

Linda & Bettina och Ateljé Madeleine bjuder in till årets första kundkväll.
Det bjuds på bubbel och snacks och vårens nyheter! Fina erbjudande på allt i butikerna

Läs mer →

13 mars 18.30–20.00 – Kursstart i mindfulness

Möter våren med mindfullness på Slättarps Gård. Under 6 onsdagar ses vi utifrån ett antal intressanta och medvetna teman. 

Läs mer →

6 mars 18.30–20.00 – Föreläsning Unga & prestationsångest

Alexandra Palmblad föreläser om prestationsångest ur ett KBT- & mindfulness perspektiv. Astrid Palmblad delar med sig av egna erfarenheter som högpresterande ung idrottare.

Läs mer →

5 mars – Affärsnätverk för karriär och hälsa

Bli del av ett unikt affärsnätverk – få strategier för att hantera stress och skapa en balanserad livsstil. Vi ses första tisdagen varje månad!

Läs mer →

3 mars – Boostday goes workshop!

Henric på Funktional Life bjuder tillsammans med Åsa på Exact Move in till en workshop där vi delar med oss av tips och trix för att komma igång med träning, känna sig starkare, slippa ha ont samt berättar om deras kommande BOOSTDAY som kommer under våren 2024.

Läs mer →

25 feb 18.00–19.30 – Fullmoon ChakraYoga

Upplev en kväll utöver det vanliga! Du blir guidad in i lugna, kraftfulla yogapositioner där fokus ligger på stillhet i sinnet.

Läs mer →

20 feb 17.30–18.45 – Kurs MediYoga

Välkommen till en kurs vid 8 tillfällen på Slättarps Gård! En lugn, meditativ och inkännande yoga. Inga tidigare erfarenheter behövs. Kom som du är, kravlöst och enkelt.

Läs mer →

10 februari – Nu öppnar vi igen!

Äntligen är det dag satt öppna upp gården igen! 
Lördagen den 10 februari öppnas Slättarps Gård upp för alla härliga besökare igen. Massor av nyheter och inspiration väntar och vi ser så framemot att få liv och röresle här ute igen.

Läs mer →

8 jan – 9 feb – Ateljé Madeleine

Under gårdens vintervila (8/1-10/2) kommer Atelje Madeleine hålla öppet torsdagar 11-17 eller enligt överenskommelse.

Läs mer →

8 januari – 9 februari Vintervila

Tack för ett fantastiskt år 2023 och varmt välkommen igen den 10 februari då vi öppnar upp gården igen! Under tiden förbereder vi inför allt skoj som kommer hända på Slättarps Gård i vår.

Läs mer →

7 januari – Soluppgångs-manifestation

FULLBOKAD! Låt ljuset komma in i själ och hjärta. Du kommer guidas att landa in i kropp och sinne och skapa närvaro med Mindfulness. Vi börjar sakta väcka kroppen med Mediyoga & Breathwork. Under efterföljande YinYogapass kommer du få en extra dimension av närvaro och upplevelse då du kommer få ta emot Reiki Healing samtidigt.

Läs mer →

3 januari 2024 – Harmonisk Kväll

Varva ner och kom i balans inför natten. Vid just detta tillfälle ligger även fokus på att släppa taget om det gångna året. Vad tar du med dig in i det nya? Dessa tillfällen är av det lite mer exklusiva formatet med grupper om högst 20 deltagare. Miljön är alldeles speciell med konst och konsthantverk som verkligen inbjuder till inspiration och upplevelse.

Läs mer →

30 december 2023 – Mindfull morgon

Väck ditt mind och sätt guldkant på dagen. Vid just detta tillfälle sätter vi även intentioner för det nya året. Dessa tillfällen är av det lite mer exklusiva formatet med grupper om högst 20 deltagare. Miljön är alldeles speciell med konst & konsthantverk som verkligen inbjuder till inspiration och upplevelse.

Läs mer →

17 december – Konsert ”Jul i kubik”

Den 17 december kommer vår magiska lada fyllas med glädje och julstämning under en fantastisk julkonsert. Upplev en eftermiddag fylld med glädje och magisk julstämning med en blandning av klassiska julsånger och moderna favoriter. Våra begåvade musikalstudenter kommer att sprida julglädje i kubik!

Läs mer →

14 december – Kvällsöppet

På torsdag 14 dec kl. 11–20 bjuder vi in till kvällsöppet på gården. Blomsterateljé Madeleine är fylld med vackra ting, juliga blommor, tända ljus och inspirationen är på topp! Hos Slättarps butik finner du massor av fina julklappstips så passa på att köpa de sista klapparna eller kanske något fint till dig själv. I Slättarps ateljé skapas det för fullt! Njut, ät och drick något gott hos Lenzi i restaurangen. Varmt välkomna!

Läs mer →

10 december – Motown-konsert i juletid

Välkommen till en söndag i Ladan med julstämning och sköna Motown-låtar med First Pancake. Sex musiker på scen med tre sångare, två blåsare och fullt komp. Vi radar upp hits av Diana Ross, Stevie Wonder, The Temptations, Jackson 5, Marvin Gaye och de andra 70-tals stjärnorna.

Läs mer →

9 december – Jul på Slättarps Gård

Välkommen till ”Jul på Slättarps Gård”! Alla barn får träffa tomten (kl. 12–15) och gå på klurig skattjakt. Östra Grevie folkhögskola sjunger smakprov av julsånger inför konserten 17/12. Julgransförsäljning från Skegrie BK, läckra delikatesser och försäljning av Gränna godis. I restaurangen och butikerna är det julstämning och massor med inspiration, blommor och julgåvor!

Läs mer →

9 december – Föreläsning: Nedstressad jul med familjen

Många ser fram emot julen med skräckblandad förtjusning. Det skall bli mysigt med familjetid, sovmorgon, glögg och pepparkakor. Men också stress, önskelistor, storhandling, syskonbråk, släktträffar och sena kvällar.

Läs mer →

3 dec – Vinnare av Guldpalmen

Slättarps Gård – Vinnare av Guldpalmen 2023!

Läs mer →

29 november – Klimakteriet ”Hjälp jag känner inte igen mig själv!”

Föreläsning för dig som vill få koll på symptom, hormoner och mående. Malin Söderberg är Certifierad Stark genom klimakteriet coach Steg 2 – med kunskap att stödja och stärka kvinnor att hitta en hållbar livsstil.

Läs mer →

25 november – Öppen ateljé och invigning Väl & Själ

Träffa alla konstnärerna i ateljén tillsammans med Väl & Själs inspiratörer. Välkommen till en härlig dag med skapande på plats av skulpturer, måleri och ljus, lär dig mer om fotografering, barnaktiviteter, giveaways och olika erbjudanden.

Läs mer →

1–5 november – Höstlov på Slättarps Gård

Hej alla höstlovslediga barn! Kom och gå på Slättarps skattjakt (start i ateljén), njut av läskiga bakverk och fina Halloween-dekorationer!

Läs mer →

1 november – Öppning av Väl & Själ

Med stolthet och förväntan öppnar vi Slättarps Väl & Själ. En avskild del i ateljén där fågelkvitter och rofylld inredning med naturen som inspiration sätter tonen för allt som komma ska. Slå dig ner en stund och njut av lugnet, ta del av all kunskap som finns i ett och samma rum.

Läs mer →

23 aug–29 okt – Konstutställning Pär Wolfner

Konstnär Pär Wolfner skapar abstrakta landskap i ständig rörelse. Med sina rötter i den småländska skogen och mer än 20 års erfarenhet inom design är drivkraften i hans konstnärskap att experimentera.

Läs mer →

5 jul–20 aug – Konstutställning Margaretha Margo Olsson & Lisa Hilland

Margaretha Margo Olsson och Lisa Hilland ställer ut gemensamt med akvarellmåleri och design. Båda arbetar med naturen som utgångspunkt.

Läs mer →

29 mars–2 juli – Konstutställning Ola Blomgren

Ur mörka linjer som rör sig kors och tvärs över ljusa bakgrunder framträder ansiktena. Med få verktyg och begränsad färgskala skapar Ola Blomgren sina verk, uppslukad av stunden där intuition och improvisation får ta över.

Läs mer →

11 feb–26 mars – Konstutställning Ylva Mårtensson

Ylva Mårtensson är illustratör samt målare av sin egen inre värld. Hon jagar människor och känslor i sitt måleri. Ansiktsdrag och penseldrag där uttryck ska fångas och samsas.

Läs mer →
slattarps_logot_vit

SLÄTTARPS GÅRD
Västra Värlingevägen 139-9
231 69 Skegrie

info@slattarpsgard.se

ORDINARIE ÖPPETTIDER:

BUTIKER
Onsdag–fredag 11:00–17:00
Lördag–söndag 11:00–16:00

ATELJÉ OCH GALLERI
Onsdag–söndag 11:00–16:00

MÖTEN & EVENT
Ladan och Villa Slättarp
Kontakt: info@villaslattarp.se

CAFÈ OCH RESTAURANG
11:00 – 16:30  Ons – Fre
11:00 – 15:30  Lör – Sön

Köket stänger 15:00 alla dagar.
Serveringen stänger 30 min. innan gården stänger.

Denna webbplats är producerad av Didacta Produktionsbyrå.