EVENT

Söker du en plats där du kan förverkliga en idé? Eller plats för ett större eller mindre arrangemang? Med våra olika lokaler och omgivningar kan vi skräddarsy ett arrangemang efter dina önskemål.

Biljett

Ladan

Ladan andas historia – vi har bevarat den rustika känslan och renoverat med omsorg för att kunna använda Ladan på bästa sätt.

Den ursprungliga delen av Ladan är drygt 400 kvadratmeter och här får vistas 150 personer. Den är oisolerad och lämpar sig bäst under den varmare delen av året.

Under 2022 bygger vi ett hus inne i Ladan på 130 kvadratmeter, som är isolerat och uppvärmt året om. Här möter naturmaterial det rustika ursprunget och med ljusinsläpp från stora fönsterpartier skapas en magisk stämning. Även här får vistas 150 personer.

Till de båda lokalerna finns det 4 toaletter och en separat byggnad med ett cateringkök och diskrum. Hyr lokalerna tillsammans eller var för sig – valet är ert.

Konsert, konstutställning, marknad, fest, mässa, modevisning, föreläsning, fotografering/styling, teater är några av alla event som går att arrangera hos oss i Ladan.

Det finns bord och stolar för 100 personer, en mobil scen, belysning, och en ljudanläggning.

Vi har mängder av rekvisita och idéer för att skapa den bästa upplevelsen! Vi samarbetar med restaurangen och de olika butikerna på Slättarps Gård.

12

Villa Slättarp

Villan passar utmärkt för ett mindre event, som skräddarsys utifrån kundens önskemål.

Här finns olika rum beroende på vad för evenemang som önskas, en stor lummig trädgård med fina miljöer och en separat del för träning och aktiviteter.

Studion som med sina stora fönsterpartier och stilla läge med fälten som granne har tidigare använts som bagarstuga och kan användas separat eller tillsammans med huset.

Det finns många fina miljöer och ytor för fotograferingsuppdrag och stylingjobb.

Möjligheterna är oändliga, hör av er med ert önskemål så vänder vi tillbaka med ett förslag.

5
slattarpsgard_event_teater
12
slattarpsgard_event_gitarr_konsert
slattarps_logot_vit

SLÄTTARPS GÅRD
Västra Värlingevägen 139-9
231 69 Skegrie

 

ÖPPETTIDER:

Butiker:

Onsdag–fredag 11:00–17:00, lördag–söndag 11:00–16:00

Ateljé och galleri:

Onsdag–söndag 11:00–16:00

Café och restaurang:

Onsdag–fredag 11.00-16.00
Lördag–söndag 11.00–15.30

Köket stänger 15.00 alla dagar.

Denna webbplats är producerad av Didacta Produktionsbyrå.