VÄL & SJÄL

Väl & Själ är en plattform för entreprenörer som alla jobbar med hälsa och välbefinnande på olika sätt. I en avskild del i ateljén där fågelkvitter och rofylld inredning med naturen som inspiration sätter tonen. Slå dig ner en stund och njut av lugnet, ta del av all kunskap som finns i ett och samma rum.

logo-vs

Aktuellt program

3 mars – Boostday goes workshop!

Henric på Funktional Life bjuder tillsammans med Åsa på Exact Move in till en workshop där vi delar med oss av tips och trix för att komma igång med träning, känna sig starkare, slippa ha ont samt berättar om deras kommande BOOSTDAY som kommer under våren 2024.

Läs mer

5 mars – Affärsnätverk för karriär och hälsa

Bli del av ett unikt affärsnätverk – få strategier för att hantera stress och skapa en balanserad livsstil. Vi ses första tisdagen varje månad!

Läs mer

6 mars 18.30–20.00 – Föreläsning Unga & prestationsångest

Alexandra Palmblad föreläser om prestationsångest ur ett KBT- & mindfulness perspektiv. Astrid Palmblad delar med sig av egna erfarenheter som högpresterande ung idrottare.

Läs mer

13 mars 18.30–20.00 – Kursstart i mindfulness

Möter våren med mindfullness på Slättarps Gård. Under 6 onsdagar ses vi utifrån ett antal intressanta och medvetna teman. 

Läs mer

24 mars 18.00–19.30 – Fullmoon ChakraYoga

Upplev en kväll utöver det vanliga! Du blir guidad in i lugna, kraftfulla yogapositioner där fokus ligger på stillhet i sinnet.

Läs mer

18–19 maj – Hälsohelg på Slättarps Gård

Välkommen till två inspirerande dagar med fokus på välmående och personlig utveckling! Ta del av aktiviteter, möt inspiratörer som verkar för en hållbar livsstil.

Läs mer

Tidigare program

25 feb 18.00–19.30 – Fullmoon ChakraYoga

Upplev en kväll utöver det vanliga! Du blir guidad in i lugna, kraftfulla yogapositioner där fokus ligger på stillhet i sinnet.

Läs mer

20 feb 17.30–18.45 – Kurs MediYoga

Välkommen till en kurs vid 8 tillfällen på Slättarps Gård! En lugn, meditativ och inkännande yoga. Inga tidigare erfarenheter behövs. Kom som du är, kravlöst och enkelt.

Läs mer

7 januari – Soluppgångs-manifestation

FULLBOKAD! Låt ljuset komma in i själ och hjärta. Du kommer guidas att landa in i kropp och sinne och skapa närvaro med Mindfulness. Vi börjar sakta väcka kroppen med Mediyoga & Breathwork. Under efterföljande YinYogapass kommer du få en extra dimension av närvaro och upplevelse då du kommer få ta emot Reiki Healing samtidigt.

Läs mer

3 januari 2024 – Harmonisk Kväll

Varva ner och kom i balans inför natten. Vid just detta tillfälle ligger även fokus på att släppa taget om det gångna året. Vad tar du med dig in i det nya? Dessa tillfällen är av det lite mer exklusiva formatet med grupper om högst 20 deltagare. Miljön är alldeles speciell med konst och konsthantverk som verkligen inbjuder till inspiration och upplevelse.

Läs mer

30 december 2023 – Mindfull morgon

Väck ditt mind och sätt guldkant på dagen. Vid just detta tillfälle sätter vi även intentioner för det nya året. Dessa tillfällen är av det lite mer exklusiva formatet med grupper om högst 20 deltagare. Miljön är alldeles speciell med konst & konsthantverk som verkligen inbjuder till inspiration och upplevelse.

Läs mer

9 december – Föreläsning: Nedstressad jul med familjen

Många ser fram emot julen med skräckblandad förtjusning. Det skall bli mysigt med familjetid, sovmorgon, glögg och pepparkakor. Men också stress, önskelistor, storhandling, syskonbråk, släktträffar och sena kvällar.

Läs mer

29 november – Klimakteriet ”Hjälp jag känner inte igen mig själv!”

Föreläsning för dig som vill få koll på symptom, hormoner och mående. Malin Söderberg är Certifierad Stark genom klimakteriet coach Steg 2 – med kunskap att stödja och stärka kvinnor att hitta en hållbar livsstil.

Läs mer

25 november – Öppen ateljé och invigning Väl & Själ

Träffa alla konstnärerna i ateljén tillsammans med Väl & Själs inspiratörer. Välkommen till en härlig dag med skapande på plats av skulpturer, måleri och ljus, lär dig mer om fotografering, barnaktiviteter, giveaways och olika erbjudanden.

Läs mer

1 november – Öppning av Väl & Själ

Med stolthet och förväntan öppnar vi Slättarps Väl & Själ. En avskild del i ateljén där fågelkvitter och rofylld inredning med naturen som inspiration sätter tonen för allt som komma ska. Slå dig ner en stund och njut av lugnet, ta del av all kunskap som finns i ett och samma rum.

Läs mer

Crescendo KBT – Alexandra Palmblad

 

Alexandra Palmblad är psykolog, psykoterapeut, handledare med KBT-inriktning (kognitiv beteendeterapi) och mindfulnessinstruktör. Under hennes snart 25 år som psykolog har Alexandra hunnit skaffa sig god erfarenhet av att möta och behandla såväl barn och ungdomar som vuxna klienter.

Alexandra är även en flitigt anlitad föreläsare och handledare med gedigen erfarenhet av att möta företag/arbetsgrupper med fokus på stresshantering & psykisk hälsa. På Slättarps Gård erbjuder hon kurser och föreläsningar såväl i den storslagna ladan som i den stilla ateljén.

 

crescendokbt.se

CrescendoKBT

Coaching – Malin Söderberg

 

Coaching betyder olika för olika människor. Att coacha handlar generellt sett om att i närvarande samtal, ställa kraftfulla frågor på ett sätt som påverkar och hjälper individer att lösa sina egna problem.

Att anlita en certifierad coach är inte samma sak som att ha ett vardagligt samtal med en vän. Detta är en process, det skall hända något, vi vill skapa förändring. Här ingår ett lärande och du växer som individ med de insikter och den medvetenhet som samtalen ger. Malin Söderbergs uppgift är att hjälpa dig hitta dina styrkor och utvecklingspunkter i form av kunskap, färdigheter och beteenden.

 

soderbergcoaching.se

soderberg

Spatia Videre – Pernilla Olsson

 

Pernilla Olsson är grundare av Spatia Videre - det är i mellanrummen utveckling sker. Pernillas passion är att hjälpa dig hitta din styrka, dina förutsättningar och verktyg för att bygga dig själv starkare och öka din förmåga att påverka ditt liv, hon vill hjälpa dig i din förändring mot de mål och drömmar du har.

Har du någonsin känt dig frustrerad över att du bestämt dig för att du vill skapa förändring i ditt liv, men du har svårt att hitta var du ska börja? Du vet inte vad som kommer ge effekt och att du ofta faller in i samma gamla mönster som du “alltid” haft, göra som du “alltid” gjort?

Spatia Videre coachar dig att hitta dina vägar, din verktyg, sätta upp dina mål och arbeta mot dem och nå dem. Med personlig mental träning och coachning som grund i våra samtal arbetar vi utifrån ett holistiskt perspektiv för att hjälpa dig att bygga dig starkare och skapa de förändringar du har bestämt dig för.

 

spatiavidere.se

pernilla

lotushuset – Jessika Lindberg

 

Healing & yoga. På Slättarps Gård erbjuder Jessika bland annat kurser och event i mediyoga och dess fördjupning i meridianer och meditation. Alla är välkomna utifrån sina förutsättningar. Unga som gamla, erfarna eller nybörjare. Här möts vi tillsammans i det genuina, kravlösa och enkla.

“Att få kombinera olika världar av yin & yang är det bästa jag vet". Att få leva bland människor och kunna bidra till deras välmående, både på in och utsidan, boostar mig verkligen in i varenda liten cell. Jag strävar alltid efter ett ärligt och transparent samarbete mellan dig och mig - som behandlare och kund - för bästa resultat och trygghet”

Jessika är förutom yogaguide och träningsinstruktör även Leg.Sjuksköterska & Leg.Barnmorska, injektionssköterska och operationssköterska

 

lotushuset.se

profilbild_healing_yoga
slattarps_logot_vit

SLÄTTARPS GÅRD
Västra Värlingevägen 139-9
231 69 Skegrie

info@slattarpsgard.se

 

ÖPPETTIDER:

BUTIKER
Onsdag–fredag 11:00–17:00
Lördag–söndag 11:00–16:00

ATELJÉ OCH GALLERI
Onsdag–söndag 11:00–16:00

CAFÈ OCH RESTAURANG

11:00 – 16:30  Ons – Fre
11:00 – 15:30  Lör – Sön

Köket stänger 15:00 alla dagar.
Serveringen stänger 30 min. innan gården stänger.

Denna webbplats är producerad av Didacta Produktionsbyrå.