VÄL & SJÄL

Väl & Själ är en plattform för entreprenörer som alla jobbar med hälsa och välbefinnande på olika sätt. I en avskild del i ateljén där fågelkvitter och rofylld inredning med naturen som inspiration sätter tonen. Slå dig ner en stund och njut av lugnet, ta del av all kunskap som finns i ett och samma rum.

logo-vs

Aktuellt program

Crescendo KBT – Alexandra Palmblad

 

Alexandra Palmblad är psykolog, psykoterapeut, handledare med KBT-inriktning (kognitiv beteendeterapi) och mindfulnessinstruktör. Under hennes snart 25 år som psykolog har Alexandra hunnit skaffa sig god erfarenhet av att möta och behandla såväl barn och ungdomar som vuxna klienter.

Alexandra är även en flitigt anlitad föreläsare och handledare med gedigen erfarenhet av att möta företag/arbetsgrupper med fokus på stresshantering & psykisk hälsa. På Slättarps Gård erbjuder hon kurser och föreläsningar såväl i den storslagna ladan som i den stilla ateljén.

 

crescendokbt.se

CrescendoKBT

Coaching – Malin Söderberg

 

Coaching betyder olika för olika människor. Att coacha handlar generellt sett om att i närvarande samtal, ställa kraftfulla frågor på ett sätt som påverkar och hjälper individer att lösa sina egna problem.

Att anlita en certifierad coach är inte samma sak som att ha ett vardagligt samtal med en vän. Detta är en process, det skall hända något, vi vill skapa förändring. Här ingår ett lärande och du växer som individ med de insikter och den medvetenhet som samtalen ger. Malin Söderbergs uppgift är att hjälpa dig hitta dina styrkor och utvecklingspunkter i form av kunskap, färdigheter och beteenden.

 

soderbergcoaching.se

soderberg

Spatia Videre – Pernilla Olsson

 

Pernilla Olsson är grundare av Spatia Videre - det är i mellanrummen utveckling sker. Pernillas passion är att hjälpa dig hitta din styrka, dina förutsättningar och verktyg för att bygga dig själv starkare och öka din förmåga att påverka ditt liv, hon vill hjälpa dig i din förändring mot de mål och drömmar du har.

Har du någonsin känt dig frustrerad över att du bestämt dig för att du vill skapa förändring i ditt liv, men du har svårt att hitta var du ska börja? Du vet inte vad som kommer ge effekt och att du ofta faller in i samma gamla mönster som du “alltid” haft, göra som du “alltid” gjort?

Spatia Videre coachar dig att hitta dina vägar, din verktyg, sätta upp dina mål och arbeta mot dem och nå dem. Med personlig mental träning och coachning som grund i våra samtal arbetar vi utifrån ett holistiskt perspektiv för att hjälpa dig att bygga dig starkare och skapa de förändringar du har bestämt dig för.

 

spatiavidere.se

pernilla

lotushuset – Jessika Lindberg

 

Healing & yoga. På Slättarps Gård erbjuder Jessika bland annat kurser och event i mediyoga och dess fördjupning i meridianer och meditation. Alla är välkomna utifrån sina förutsättningar. Unga som gamla, erfarna eller nybörjare. Här möts vi tillsammans i det genuina, kravlösa och enkla.

“Att få kombinera olika världar av yin & yang är det bästa jag vet". Att få leva bland människor och kunna bidra till deras välmående, både på in och utsidan, boostar mig verkligen in i varenda liten cell. Jag strävar alltid efter ett ärligt och transparent samarbete mellan dig och mig - som behandlare och kund - för bästa resultat och trygghet”

Jessika är förutom yogaguide och träningsinstruktör även Leg.Sjuksköterska & Leg.Barnmorska, injektionssköterska och operationssköterska

 

lotushuset.se

profilbild_healing_yoga
slattarps_logot_vit

SLÄTTARPS GÅRD
Västra Värlingevägen 139-9
231 69 Skegrie

info@slattarpsgard.se

ORDINARIE ÖPPETTIDER:

BUTIKER
Onsdag–fredag 11:00–17:00
Lördag–söndag 11:00–16:00

ATELJÉ OCH GALLERI
Onsdag–söndag 11:00–16:00

MÖTEN & EVENT
Ladan och Villa Slättarp
Kontakt: info@villaslattarp.se

CAFÈ OCH RESTAURANG
11:00 – 16:30  Ons – Fre
11:00 – 15:30  Lör – Sön

Köket stänger 15:00 alla dagar.
Serveringen stänger 30 min. innan gården stänger.

Denna webbplats är producerad av Didacta Produktionsbyrå.