VÄL & SJÄL

Väl & Själ är en plattform för entreprenörer som alla jobbar med hälsa och välbefinnande på olika sätt. I en avskild del i ateljén där fågelkvitter och rofylld inredning med naturen som inspiration sätter tonen. Slå dig ner en stund och njut av lugnet, ta del av all kunskap som finns i ett och samma rum.

Crescendo KBT – Alexandra Palmblad

 

Alexandra Palmblad är psykolog, psykoterapeut, handledare med KBT-inriktning (kognitiv beteendeterapi) och mindfulnessinstruktör. Under hennes snart 25 år som psykolog har Alexandra hunnit skaffa sig god erfarenhet av att möta och behandla såväl barn och ungdomar som vuxna klienter.

Alexandra är även en flitigt anlitad föreläsare och handledare med gedigen erfarenhet av att möta företag/arbetsgrupper med fokus på stresshantering & psykisk hälsa. På Slättarps Gård erbjuder hon kurser och föreläsningar såväl i den storslagna ladan som i den stilla ateljén.

 

crescendokbt.se

CrescendoKBT

Söderslätts Pilates – Mirith Rast

 

Pilatesträning för hela kroppen med låg belastning och resultatinriktade program för att utmana sinnet, öka rörligheten och flexibiliteten samt förbättra det allmänna välbefinnandet.

Mirith Rasts passion är att hjälpa människor att förbättra sin hälsa och sitt välbefinnande, oavsett om det handlar om smärtlindring och ökad funktion, eller att återgå till en aktiv livsstil. Hon kommer till varje session med kreativitet, disciplin, energi och en känsla av lekfullhet.

 

soderslatts-pilates.com

Skärmavbild 2023-11-19 kl. 19.57.43

Coaching – Malin Söderberg

 

Coaching betyder olika för olika människor. Att coacha handlar generellt sett om att i närvarande samtal, ställa kraftfulla frågor på ett sätt som påverkar och hjälper individer att lösa sina egna problem.

Att anlita en certifierad coach är inte samma sak som att ha ett vardagligt samtal med en vän. Detta är en process, det skall hända något, vi vill skapa förändring. Här ingår ett lärande och du växer som individ med de insikter och den medvetenhet som samtalen ger. Malin Söderbergs uppgift är att hjälpa dig hitta dina styrkor och utvecklingspunkter i form av kunskap, färdigheter och beteenden.

 

soderbergcoaching.se

soderberg

Spatia Videre – Pernilla Olsson

 

Pernilla Olsson är grundare av Spatia Videre - det är i mellanrummen utveckling sker. Pernillas passion är att hjälpa dig hitta din styrka, dina förutsättningar och verktyg för att bygga dig själv starkare och öka din förmåga att påverka ditt liv, hon vill hjälpa dig i din förändring mot de mål och drömmar du har.

Har du någonsin känt dig frustrerad över att du bestämt dig för att du vill skapa förändring i ditt liv, men du har svårt att hitta var du ska börja? Du vet inte vad som kommer ge effekt och att du ofta faller in i samma gamla mönster som du “alltid” haft, göra som du “alltid” gjort?

Spatia Videre coachar dig att hitta dina vägar, din verktyg, sätta upp dina mål och arbeta mot dem och nå dem. Med personlig mental träning och coachning som grund i våra samtal arbetar vi utifrån ett holistiskt perspektiv för att hjälpa dig att bygga dig starkare och skapa de förändringar du har bestämt dig för.

 

spatiavidere.se

pernilla

Holistic Life – Filippa Widell Basovic

Filippa Widell Basovic arbetar inom holistisk hälsa, transformerande terapiform, personlig och andlig utveckling. Verksam som livscoach, andlig vägledare och healer. Filippa är utbildad coach enligt ICF, Reiki Karuna Master Usui Holy Fire III, andlig vägledare och certifierad yoga/meditationslärare och kroppsterapeut.

 

holisticlife.nu

1643909583438
slattarps_logot_vit

SLÄTTARPS GÅRD
Västra Värlingevägen 139-9
231 69 Skegrie

info@slattarpsgard.se

 

ÖPPETTIDER:

Butiker, ateljé & galleri:

Onsdag–fredag 11:00–17:00
Lördag–söndag 11:00–16:00

 

Café & restaurang:

Onsdag–fredag 11.00-17.00
Lördag–söndag 11.00–16.00

Serveringen stänger en halvtimme innan gården stänger. Köket stänger 15.00 alla dagar.

 

Tillfälliga öppettider:

STÄNGT: Jul 24–26 dec 2023 och
nyår 31 dec, 1–2 jan 2024
VINTERVILA: 8 jan–9 feb 2024
SÄSONGSÖPPNING: 10 feb 2024

Denna webbplats är producerad av Didacta Produktionsbyrå.