AKTIVITETER

Villa Slättarp med fokus på träning, hälsa och lek för vuxna som barn.

Det finns ett brett utbud av aktiviteter och träning på Slättarps Gård. Den större delen av verksamheten finns på Villa Slättarp, men kan även dyka upp på andra delar av gården.

Här finns det mycket att erbjuda för en lyckad konferens, möhippa, teambuilding eller 5-kamp.

Dessutom finns det utomhusträning, yoga och mindfulness.

slattarpsgard_aktiviteter

Teambuilding

På ett lekfullt och utmanande sätt samarbete gruppen i olika uppdrag och utmaningar som kan vara både kluriga, knepiga och till en viss del rörliga.

På en klassigt brädspelsplan tar sig laget ann de uppdrag som spelpjäsen för de till. Det gäller att laget samarbetar, använder sin fantasi och tänker utanför boxen. Det finns gott om plats för att skruva på reglerna och man måste vara beredd på att spelet kan ta en oväntad vändning när som helst.

Laget har 75, 90 eller 120 minuter på sig att genomföra så många utmaningar som möjligt.

Uppdragen och utmaningarna kan anpassas till tre olika svårighetsnivåer för fysiska utmaningar. Nivån för de fysiska utmaningarna förbestäms innan spelet börjar.

Varje uppdrag och utmaning ger ett visst poäng och de lag som har samlat ihop flest poäng står som segrare.

De flesta utmaningarna sker utomhus på Slättarps Gård.

För mer information kontakta Funktional LIFE

info@funktional.life

11

Funktionell Träning

Att få tillgång till träning på sina villkor och inte i vara tvungen att anpassa sig efter den träning som vanligtvis erbjuds. Hos Funktional Life behöver man inte anpassa sig till det som erbjuds utan vi anpassar oss till motionären. Vi strävar hela tiden efter att sänka tröskeln till att komma igång med sin träning. För oss är träning något som man skall längta till.

Man kan även testa funktionell träning utomhus i Villans fantastiska trädgård, i vår studio eller i Ladan beroende på hur stor gruppen är.

Våra ledord är ”träning för alla” – enkelt sagt är att vi anpassar träningen till er nivå så att ni kan utmana er utifrån er fysiska förmåga.

Det viktigaste är att vi har kul! Den fysiska aktiviteten sätter i gång både kropp och knopp – allt för att ni ska komma fram till de bästa resultaten.

För mer information kontakta Funktional LiFE på:

www.funktionallife.se 

Studion 2

Yoga och Mindfulness

I den vackra STUDION vid Villa Slättarp med sina stora fönster och stilla läge är den perfekta miljön för yoga och mindfulness.

Yogainstruktören Susanne Buch Petersen håller i två klasser varje vecka.

Hatha Flow – Torsdagar 18:15-19:30

En mild men krävande klass med medvetenhet om inriktning och sund kroppsmekanik. Flödande och dynamisk men alltid medveten och andningsledd med rundade sekvenser innan den avslutas med djup avslappning. Klass på blandad nivå öppen för alla.

Flow and Restore - Lördagar 9:00 – 10:15

Denna klass är en blandning av dynamiska och yin-ställningar som börjar med ett aktivt flöde för att värma och röra din kropp och avslutas med en sekvens av stillhet och djup avslappning. Flödet kan vara starkt eller skonsamt med alternativ för alla nivåer av utövare.

För pass och mer information Susanne Buch Petersen Yoga

 

Yoga 2c (1620 × 1280 px) (1)
IMG_8547
Teambuildning 2
Yoga (Instagram-inlägg (fyrkantigt))
slattarps_logot_vit

SLÄTTARPS GÅRD
Västra Värlingevägen 139-9
231 69 Skegrie

 

ÖPPETTIDER:

Butiker:

Onsdag–fredag 11:00–17:00, lördag–söndag 11:00–16:00

Ateljé och galleri:

Onsdag–söndag 11:00–16:00

Café och restaurang:

Onsdag–fredag 11.00-16.00
Lördag–söndag 11.00–15.30

Köket stänger 15.00 alla dagar.

Denna webbplats är producerad av Didacta Produktionsbyrå.