AKTIVITETER

Det finns ett brett utbud av aktiviteter och träning på Slättarps Gård. Utbudet kommer att utvecklas ytterligare de kommande åren. Den större delen av verksamheten finns på Villa Slättarp, men kan även dyka upp på andra delar av gården.

Villa Slättarp med fokus på träning, hälsa och lek för vuxna som barn.

Här finns det mycket att erbjuda för en lyckad konferens, möhippa, teambuilding eller 5-kamp. Dessutom finns det utomhusträning, yoga och mindfulness.

slattarpsgard_aktiviteter

Träning, Yoga och Mindfulness

I den vackra trädgården erbjuds det funktionell träning flera dagar i veckan. För privat träning och mindre grupper används även studion.

Studion är med sina stora fönster och stilla läge den perfekta miljön för yoga och mindfulness.

För pass och mer information; kolla in hemsidan

www.funktionallife.se

Yoga 3

Teambuilding

Att få ihop sitt team är viktigare än någonsin och att skapa sig en starkare förståelse för varandras styrkor ger många fördelar.

Vi brinner för att engagera, motivera och utmana. Oavsett vilken aktivitet det handlar så hittar vi ett upplägg som passar just er. 5-kamp, 10-kamp eller kluringar – det finns många roliga aktiviteter.

Man kan även testa funktionell träning utomhus i Villans fantastiska trädgård, i vår studio eller i Ladan beroende på hur stor gruppen är.

Våra ledord är ”träning för alla” – enkelt sagt är att vi anpassar träningen till er nivå så att ni kan utmana er utifrån er fysiska förmåga.

Det viktigaste är att vi har kul! Den fysiska aktiviteten sätter i gång både kropp och knopp – allt för att ni ska komma fram till de bästa resultaten.

För mer information kontakta Villan på:

info@villaslattarps.se

Teambuildnig 4
IMG_8547
Teambuildning 2
Yoga Ladan
slattarps_logot_vit

SLÄTTARPS GÅRD
Västra Värlingevägen 139-9
231 69 Skegrie

 

ÖPPETTIDER:
Onsdag–fredag kl. 11.00-17.00
Lördag & söndag kl 11.00–16.00

ÖPPETTIDER: Café och Restaurang
Onsdag–fredag kl. 11.00-16.00
Lördag & söndag kl 11.00–15.30
(Köket stänger kl. 15.00)

Måndagar och tisdagar är hela gården stängd.

Denna webbplats är producerad av Didacta Produktionsbyrå.