FEST

Livet ska vara en fest och det ska firas! Det är lika viktigt i det lilla som det stora.

På Slättarps Gård finns många alternativ för att skapa en lyckad och oförglömlig tillställning. Både restaurangen och våra fina butiker hjälper gärna till att skapa fantastiska miljöer och skräddarsy en oförglömlig tillställning med alltifrån interiör, måltid, blomsterarrangemang, festklänning och accessoarer.

Villa Slättarp

2–40 personer

 

I det gamla boningshuset på Slättarps Gård har vi numera glädjen att öppna upp för diverse uthyrning med ledorden "Låt borta kännas som hemma".

Vi bjuder in till en smakfull miljö där man bland annat kan arrangera dop, konfirmation, jubileum, minnesstunder eller andra högtider.

Omgivningarna kring huset omges av fält och fria vidder – utbringa en skål och mingla på trädäcket eller samlas framför kaminen som värmer gott vintertid.

Det finns möjlighet att sätta upp ett tält och ordna en fest i Villa Slättarps lummiga trädgård och är man ute efter aktiviteter finns det både fem-kamp och andra utmaningar.

Ni kommer med önskemål och vi presenterar våra idéer för er.

Fest på Slättarps Gård

Ladan 

15–140 personer

 

Vår vackra lada erbjuder oändligt med möjligheter. Här kan man arrangera den större festen där musik och dans är ett givet inslag om man önskar.

Den ursprungliga delen i Ladan har renoverats varsamt och med sina 400 kvadratmeter finns det möjligheter att skapa vackra och personliga miljöer. Denna del är oisolerad och lämpar sig bäst under sommarmånaderna.

Inne i Ladan kommer vi under 2022 uppföra en byggnad på 130 kvadratmeter som vi kallar ”Hus i huset”. Den kommer vara isolerad och uppvärmd året om.

Naturmaterial är genomgående och möter det rustika i Ladan. Vi har gott om rekvisita så att man kan bygga magiska miljöer efter önskemål.

Lokalerna kan hyras separat eller tillsammans. Det finns ett cateringkök, diskrum och flera toaletter i hjärtat av byggnaden.

Fest 1
slattarpsgard_fest_ute
slattarpsgard_brollop
slattarpsgard_fest_inne
slattarps_logot_vit

SLÄTTARPS GÅRD
Västra Värlingevägen 139-9
231 69 Skegrie

info@slattarpsgard.se

ORDINARIE ÖPPETTIDER:

BUTIKER
Onsdag–fredag 11:00–17:00
Lördag–söndag 11:00–16:00

ATELJÉ OCH GALLERI
Onsdag–söndag 11:00–16:00

MÖTEN & EVENT
Ladan och Villa Slättarp
Kontakt: info@villaslattarp.se

CAFÈ OCH RESTAURANG
11:00 – 16:30  Ons – Fre
11:00 – 15:30  Lör – Sön

Köket stänger 15:00 alla dagar.
Serveringen stänger 30 min. innan gården stänger.

Denna webbplats är producerad av Didacta Produktionsbyrå.