Vi söker efter nästa ägare/delägare till Slättarps Gård

Vi som äger Slättarps Gård, Charlotta Hedberg och Roger Hörnstedt har tagit ett beslut om att sälja vår pärla.

Efter snart 15 fantastiska år söker vi nu efter någon som vill fortsätta att utveckla och förvalta denna makalöst fantastiska gård. Charlotta har de senare åren renoverat och fortsatt utveckla Slättarp trots att hon har en cancerdiagnos och i perioder genomgått behandlingar. Nu behövs fullt fokus på kroppens läkning.

Slättarp har vuxit och utvecklats enormt och är idag ett givet utflyktsmål. En plats där vi samlas och njuter av livets goda. Vi är många entreprenörer/eldsjälar som driver verksamheter här och gården längtar efter vidareutveckling och förvaltning.

Det finns en huvudbyggnad med Lenzi Purefood, Slättarps butik och Slättarps Ateljé. I längan finns Ateljé Madeleine och A Piece Lux.

En majestätiska ladan från 1800-talet samt 2 obebyggda tomter och ett bygglov som väntar för att optimera Ladan. Ett magasin som kan göras om till bostäder, studios och på loftet ovanför alla verksamheter finns det rymd och fantastiska möjligheter. Villa Slättarp är en separat fastighet och verksamheten som drivs där är möten av alla slag, event och funktionell träning. Villan kompletterar gården på ett perfekt sätt.

Vi satsar mycket på upplevelser och visionsplanen håller ihop hela gården, vi är ett community.

 

Är du/ni den vi söker?

Längtar du efter att ta över ett vinnande koncept och fortsätta utveckla?
Vi väljer med omsorg, det måste kännas rätt hela vägen och detta får ta sin tid.

 

Kontakta oss

Maila info@slattarpsgard.se så berättar vi mer.

Varma Hälsningar
Charlotta Hedberg och Roger Hörnstedt.