Slättarps gård lifestyle

Butik

  • ÖPPETTIDER:
  • Onsdag–fredag kl. 11.00–17.00.
  • Lördag–söndag: kl 11.00–16.00.
  • Måndagar och tisdagar är gården stängd.
  • 0733-83 59 95
I butiken på Slättarps Gård hittar du en härlig mix av inredning och mode. Vi tänker koncept och sammanhang och tror på att lyfta fram det individuella – att låta kontrasternas spel få utrymme. Då blir det inte så stramt, strikt eller strömlinjeformat, utan mer lekfullt.Vår ambition är att sätta livsstilen i centrum och låta produkten få sin naturliga plats i en genomtänkt miljö. Vårt motto är att alltid stå för vacker, hållbar och funktionell design. Sortimentet består av en noggrant utvald mix av allt från möbler till mode & skönhet, leksaker och smakfull inredningsdesign.
Vår modeavdelning rymmer i dag stilrena klädmärken, accessoarer, smycken och allt som binder samman dessa områden. Behöver du hjälp med styling? Vi finns här för dig.I dag representerar vi ett stort antal varumärken på gården, där den gemensamma nämnaren är att varumärkets storlek och breda exponering är av mindre betydelse. För oss är den mindre, lite mer unika uppstickaren väl så viktig som det stora, erkända varumärket.

Sortiment/beställning

Utöver allt det fina vi säljer i butiken kan vi erbjuda dig ett stort sortiment som går att beställa personligen endast för dig. Du kanske hittar en vacker matta i butiken, men önskar den i en annan färg eller mått? Större möbler, kök med mera hittar du i vårt showroom. Prata med oss så hjälper vi dig att göra en personlig beställning.


Mattor

Utöver det du hittar i vår butik, erbjuder vi ett stort sortiment av mattor som går att beställa personligen endast för dig. Du kanske hittar en vacker matta i butiken, men önskar den i en annan färg eller mått? Prata med oss i butiken eller maila till info@slattarpsgard.se så hjälper vi dig att göra en beställning.


Belysning

Vi erbjuder ett stort belysningssortiment som går att beställa personligen endast för dig. Du kanske hittar en vacker lampa på nätet eller i en annan butik, men önskar den i en annan storlek eller färg? Prata med oss i butiken eller maila till info@slattarpsgard.se så hjälper vi dig att göra en beställning.


Posters

Utöver det du hittar i vår butik, erbjuder vi ett stort sortiment av posters i olika storlekar, som går att beställa personligen endast för dig. Prata med oss i butiken eller maila till info@slattarpsgard.se så hjälper vi dig att göra en beställning.


Kök & keramik

Utöver det du hittar i vår butik, erbjuder vi ett stort sortiment av keramik som går att beställa personligen endast för dig. Vi har keramik från bland annat House Doctor, Olsson & Jensen och Madam Stoltz. Samlar du på en servis eller önskar en annan färg? Prata med oss i butiken eller maila till info@slattarpsgard.se så hjälper vi dig att göra en personlig beställning.


Textil

Utöver det du hittar i vår butik, erbjuder vi ett stort sortiment av textilier som går att beställa personligen endast för dig. Du kanske hittar en vacker kudde i butiken, men önskar den i en annan färg eller mått? Prata med oss i butiken eller maila till info@slattarpsgard.se så hjälper vi dig att göra en beställning.


Mode etc

Vår modeavdelning rymmer stilrena klädmärken, accessoarer, smycken och allt som binder samman dessa områden. Vi representerar ett stort antal varumärken, där den gemensamma nämnaren är att varumärkets storlek och breda exponering är av mindre betydelse. För oss är den mindre, lite mer unika uppstickaren väl så viktig som det stora, erkända varumärket.

Konsultation/
Styling

Vi är två kreatörer som driver butiken på Slättarps Gård. Vi hjälper dig gärna att hitta din personliga stil eller att få till det där lilla extra – både vad gäller ditt hem och din yttre look. Vår ambition är att hitta inspirerande lösningar för dig och ditt hem.
Vill du ha inredningskonsultation eller personlig styling inom mode? Boka in ett möte och berätta om dina behov och önskemål.

INREDNINGSKONSULTATION

Plats:
Butiken på Slättarps Gård.

Pris: 950:- för 60 min konsultation i butiken.
Som tack erhåller ni en värdecheck på 500 kr, som utnyttjas vid ett tillfälle i butiken på inredning, möbler och inredningsdetaljer. OBS! Priserna är ex. moms.

PERSONLIG STYLING – MODE

Plats:
Butiken på Slättarps Gård.

Pris: 950:- för 60 min konsultation i butiken.
Som tack, erhåller ni en värdecheck på 500 kr, som utnyttjas vid ett tillfälle i butiken på mode, accessoarer och skor.

OBS! Priserna är ex. moms.
Önskar man en längre, privat och inspirerande konsultation av oss hemma, kommer denna kostnad att faktureras. Hoppas vi ses!

Om oss

Charlotta Hedberg har drivit butik i snart 25 år och var den som startade hela Slättarps Gård för 8 år sedan med en vision om en mötesplats där kreativiteten flödar. Anna Hansson är inredaren och inspiratören som i 10 år har drivit en personlig inredningsfirma: Anna Inreder. Hon är sedan 2018 delägare i butiken på Slättarps Gård.

Kundkvällar

En gång i månaden kan ni ta tillfället i akt till att shoppa i lugn och ro med personlig service under några kvällstimmar på Slättarps Gård. Vi finns här för er och hjälper gärna er med lite nytt och fräscht till både garderob, hem och trädgård. Kolla kalendern för planerade datum. Är ni ett extra shoppingsuget sällskap (minst 10 personer)? Då kan ni boka in er på en privat shoppingkväll. Maila info@slattarpsgard.se för mer information. Varmt välkomna!
Kundkvällar

Utlåning

(TILL STYLISTER OCH PRESS/FOTOGRAFER)

Vi lånar gärna ut detaljer, produkter, möbler etcetera till reportage och stylinguppdrag, mot att ni skickar bilder eller eventuella tidningsreportage till oss. På så sätt kan vi delge detta till kunder och andra samarbetspartners.