OM GÅRDEN

Välkommen till vår oas på landet – gården där nästan allt är möjligt.

Slättarps Gård

Välkommen till gården där nästan allt är möjligt. Efter tio år har vi hunnit med en hel del och vi är många som varit delaktiga i Slättarps Gård och dess utveckling. Idag hittar ni en mix av entreprenörer som alla lever sin dröm.

Charlotta äger och driver Slättarps Gård, hon har ständigt nya ideér och nu är det den gigantiska ladan som står i fokus, det kommer bli många roliga events, fester, marknader och musikunderhållning med start redan till hösten 2021.

Lenzi driver restaurangen och caféet, han har med sina åtta på Slättarp serverat den mest fantastiska mat och bakverk såväl till fester, konferenser som till alla våra dagliga besökare.

Jenny som är stjärnan bakom A Piece Lux älskar lyx och vintage som hon presenterar på ett spännande sätt, det mesta sker bakom kameran.

Bettina och Linda är de nya stolta ägarna till butiken som de tagit över efter Anna och Charlotta. De erbjuder en stilren mix av kläder, inredning och detaljer som presenteras på ett smakfullt sätt.

Madeleine är vår blomsterkreatör, hon förgyller lokalerna med de vackraste blommor och erbjuder allt inom blomsterbinderi. 

Ellen driver butiken Slow living home. Hon står för hållbart, etiskt och med en unik mix av gammalt och nytt i en inspirerande miljö.

Titta gärna under fliken samarbeten så ser ni vilka som finns med utöver nämnda.

 

Hur det hela började

Historien började med att Charlotta letade efter en gård där hon kunde förverkliga alla sina drömmar.

När kontakten togs med familjen Segerslätt som var ägare till Slättarp påbörjades en lång resa.

Deras positiva tro på varandra och att gården skulle få leva vidare, förde dem framåt och till ett upplägg som fungerade för alla parter.

Ett omfattande jobb inleddes med att renovera stallarna och gårdsplanen, den lilla budgeten som fanns skulle räcka till mycket. Det var till att kompromissa och vända och vrida för att lyfta fram denna pärla, drömmen kunde förverkligas.

 

Charlottas familj har varit det stora stödet och gjort detta möjligt, med gemensamma krafter har vi lyckats driva gården vidare på vårt sätt.

Vi har haft så mycket kul på vägen och så många fina människor som varit en del av Slättarp.

Tack till alla ni som är och har varit med på vår resa.

Nu vänder vi blad och blickar framåt, till en värld som fått sig en törn och där vi alla har fått reflektera över var vårt ansvar ligger och hur vi vill leva våra liv.

Vi bjuder in till en oas på landet där möjligheterna är oändliga.

Slättarps Gård 2010
Slättarps Gård 2018

Hitta hit

Slättarps Gård

Västra Värlingevägen 139-9

231 69 Skegrie

slattarps_logot_vit

SLÄTTARPS GÅRD
Västra Värlingevägen 139-9
231 69 Skegrie

info@slattarpsgard.se

ORDINARIE ÖPPETTIDER:

BUTIKER
Onsdag–fredag 11:00–17:00
Lördag–söndag 11:00–16:00

ATELJÉ OCH GALLERI
Onsdag–söndag 11:00–16:00

MÖTEN & EVENT
Ladan och Villa Slättarp
Kontakt: info@villaslattarp.se

CAFÈ OCH RESTAURANG
11:00 – 16:30  Ons – Fre
11:00 – 15:30  Lör – Sön

Köket stänger 15:00 alla dagar.
Serveringen stänger 30 min. innan gården stänger.

Denna webbplats är producerad av Didacta Produktionsbyrå.