13 Maj – Breathwork

13 Maj - Breathwork med Dennis

Välkomna på "Breathwork-resa" i Studion hos Villa Slättarp.
Breathwork har välförtjänt blivit ett mycket hett ämne. Inte så konstigt då det är ett extremt effektivt verktyg vi kan ta till oss kunskap om och praktisera. I denna session får vi ta del av både träning, upplevelse och kunskap om andningens kraft!
Själva andningsresan är en unik breathwork med egenkomponerad musik och naturljud. Genom andningen har vi möjligheten att släppa på hämningar, blockeringar och få en inre djupgående upplevelse i kroppen.
Vi börjar med enkla rörelser och andningstekniker för att värma upp lungmusklerna och landa i kroppen så gott det går. Efter det gör vi själva "andningsresan" liggandes på yogamatta med filt, kuddar och eventuellt en liten filt över ögonen. Här andas vi tillsammans till egenkomponerad bakgrundsmusik med naturljud inspelade i Blekinge.
Efter den medvetna andningen går vi in i en ljudresa där man helt enkelt bara ligger kvar och observerar det som sker i kroppen och sinnet. Här ackompanjerar jag resan med olika instrument. Främst munspel, chimes, mandolin och gitarr.
Vi lär oss också om vardaglig hälsosam andning för ökat välmående och minskad stress och oro.
Allt detta i naturskön miljö där man kan koppla av och njuta av den fantastiska utsikten vid Villa Slättarp! Miljön är extremt viktig anser vi för att få chansen till den ultimata upplevelsen.
- The workshop can be done in english if somebody wishes. Let us know in advance. -
Var: Studion på Villa Slättarp
När: Lördagen
Tid: Kl 13:00 - 15:00
Pris: 400 :-
Bokning sker till  friends@cillufinc.com
Skriv vilket datum och ditt namn.
Med efterföljande reflektioner, frågestund samt frukt, nyttig bar och varm dryck.
Max 14 personer per gång.