Kollage 32

25 november 2023, kl. 11.00–15.00

Öppen ateljé och invigning Väl & Själ

Välkommen till invigningen av vår nya satsning Väl & Själ, en liten oas i Slättarps Ateljé. Vi är oerhört stolta över att kunna erbjuda detta spännande utbud av konst, design, kreativitet och hälsa. Ett koncept som går hand i hand.

Träffa alla konstnärerna i ateljén tillsammans med Väl & Själs inspiratörer med fokus på hälsa och välbefinnande. Välkommen till en härlig dag med skapande på plats av skulpturer, måleri och ljus, lär dig mer om fotografering, barnaktiviteter, giveaways och olika erbjudanden.

I huvudbyggnadens västra del finns Slättarps ateljé – en kreativ öppen mötesplats. Ateljén rymmer ett konstgalleri, showroom, öppna studios och kreativa arbetsplatser. Här möts besökare och kreatörer i en inspirerande miljö med fokus på skapande. Läs mer

Väl & Själ är en plattform för entreprenörer som alla jobbar med hälsa och välbefinnande på olika sätt. I en avskild del i ateljén där fågelkvitter och rofylld inredning med naturen som inspiration sätter tonen. Läs mer

slattarps_logot_vit

SLÄTTARPS GÅRD
Västra Värlingevägen 139-9
231 69 Skegrie

info@slattarpsgard.se

ORDINARIE ÖPPETTIDER:

BUTIKER
Onsdag–fredag 11:00–17:00
Lördag–söndag 11:00–16:00

ATELJÉ OCH GALLERI
Onsdag–söndag 11:00–16:00

MÖTEN & EVENT
Ladan och Villa Slättarp
Kontakt: info@villaslattarp.se

CAFÈ OCH RESTAURANG
11:00 – 16:30  Ons – Fre
11:00 – 15:30  Lör – Sön

Köket stänger 15:00 alla dagar.
Serveringen stänger 30 min. innan gården stänger.

Denna webbplats är producerad av Didacta Produktionsbyrå.