jul

9 december, kl. 9.30

3 tips till en nedstressad jul & ledighet med familjen

Många ser fram emot julen med skräckblandad förtjusning. Det skall bli mysigt med familjetid, sovmorgon, glögg och pepparkakor. Men också stress, önskelistor, storhandling, syskonbråk, släktträffar och sena kvällar.

Jag önskar att föreläsningen skall vara mer än bara inspiration – därför har jag med tre vanliga utmaningar som ofta uppstår under jul och ledighet. Hoppas att de kan hjälpa dig att omsätta det du önskar och vill till action.

Frukostföreläsning den 9 december kl 9.30 på Slättarps Gård – för dig som vill undvika onödiga konflikter och mysmaxa julen. Vi kommer sitta i rofyllda och vackra Ateljén och antalet platser är begränsat. Föreläsningen är ca 1h därefter öppnar jag upp för samtal. Det bjuds på kaffe, te och kardemummaskorpor. Kl 11 öppnar gården upp för övriga besökare och just denna helg startar julmyset igång på gården med trevliga happenings.🎄 Hoppas vi ses!

Läs mer och boka biljett: soderbergcoaching.se/jul

NÄR: 9 dec kl 9.30 (ca 1 h) därefter öppnas upp för samtal
"FRUKOST": Det bjuds på kaffe, te och kardemummaskorpor
PRIS: 295 kr inkl moms

Slättarps Väl & Själ

Malin Söderberg är en del av Slättarps Väl & Själ. Läs mer här

 

slattarps_logot_vit

SLÄTTARPS GÅRD
Västra Värlingevägen 139-9
231 69 Skegrie

info@slattarpsgard.se

ORDINARIE ÖPPETTIDER:

BUTIKER
Onsdag–fredag 11:00–17:00
Lördag–söndag 11:00–16:00

ATELJÉ OCH GALLERI
Onsdag–söndag 11:00–16:00

MÖTEN & EVENT
Ladan och Villa Slättarp
Kontakt: info@villaslattarp.se

CAFÈ OCH RESTAURANG
11:00 – 16:30  Ons – Fre
11:00 – 15:30  Lör – Sön

Köket stänger 15:00 alla dagar.
Serveringen stänger 30 min. innan gården stänger.

Denna webbplats är producerad av Didacta Produktionsbyrå.