yoga_3x2

20 februari

MediYoga för inre läkning - kurs 8 veckor

Mediyoga är en patientsäkrad, forskningsbaserad yoga anpassad efter ALLA individer. En lugn, meditativ och inkännande yoga som går att utföra både sittande på yogamatta alternativt på en stol. Inga tidigare erfarenheter behövs. Kom som du är, kravlöst och enkelt. En fantastisk yoga även för gravida kvinnor. 

Yogan utförs med lugna sköna rörelser, avslappningar, andningstekniker och olika mantran som skapar vibrationer i cellerna. Detta är en yogaform som magiskt hjälper dej med bland annat

# minskad stress

# utbrändhet

# huvudvärk/migrän

# smärta

# högt blodtryck

# sömnproblem och mycket mycket mer

Målet med kursen är att öppna upp ditt inre medicinförråd. Genom yogan finna verktyg som hjälper dej till närvaro, andetag och kraft i livet. Ett tillfälle att fylla på med nytt bränsle i varenda liten cell i din kropp.

Din Yogaguide Jessika Lindberg kommer på ett professionellt men transparant sätt möta dej genuint utifrån där du befinner dig i livet. Med kärlek och värme. Ödmjukhet och erfarenhet.

Vi kommer att yoga tillsammans i Ateljén på Slättarps Gård. Medtag egen yogamatta, filt och något varmt att dra på fötterna då det kan bli lite svalt i lokalen.

Tid: Tisdagar 17:30 - 18:45 8ggr med start den 20/2-2024

Pris : 1395kr (här kan du använda ditt friskvårdsbidrag) betalas med swish eller bankgiro. Betalningen ska vara genomförd innan kursstart. Mer om betalning erhåller i ett separat välkomstmejl efter din anmälan är registrerad.

Varmt välkommen med din anmälan via mejl healingochyoga@gmail.com,
Läs gärna mer om Jessikas yoga på Facebooksidan Healing & Yoga

 

Varmt välkommen

slattarps_logot_vit

SLÄTTARPS GÅRD
Västra Värlingevägen 139-9
231 69 Skegrie

info@slattarpsgard.se

ORDINARIE ÖPPETTIDER:

BUTIKER
Onsdag–fredag 11:00–17:00
Lördag–söndag 11:00–16:00

ATELJÉ OCH GALLERI
Onsdag–söndag 11:00–16:00

CAFÈ OCH RESTAURANG

11:00 – 16:30  Ons – Fre
11:00 – 15:30  Lör – Sön

Köket stänger 15:00 alla dagar.
Serveringen stänger 30 min. innan gården stänger.

Denna webbplats är producerad av Didacta Produktionsbyrå.