20 augusti – Ljudbad med Ananda & Marlon

 

20 augusti kl 17.15-19.15

Vad är ett ljudbad?
Enkelt kan man beskriva det som, precis som det låter, att bada i ljud.
Att delta i ett ljudbad är ett av många sätt att ge utrymme för sådant vi kanske omedvetet stängt inne eller trängt undan. Ljudfrekvenserna kan hjälpa oss att lösa upp känslomässiga, mentala och fysiska blockeringar och på så vis få ny kraft och energi att hantera vardagens utmaningar.

Att delta är helt kravlöst. Kom som ni är - ligg och vila och bara ta emot! Kom gärna 10-15 minuter innan start. Ta med ett underlag att ligga på, t.ex en yogamatta, en kudde, filt och något att ha över ögonen. Ha gärna kläder efter utetemperatur då vi kommer att vara i Slättarpsgårds fantastiska lada.

Ananda är sångerska, Holy Fire Usui Reiki Master, Angelic Reiki Master och praktiserar bl.a sound healing. Under ljudbadet kommer hon att använda sig av rösten, klangskålar och diverse andra instrument.
Marlon är musiker, gitarrist och slagverkare. Han har rest jorden runt och bl.a. arbetat med shamaner i Latinamerika. Han använder sig av gongar, olika slagverk och rytminstrument.
Under 2 timmar kommer de tillsammans ta er på en guidad resa i ljudfrekvensernas magiska värld.
Efteråt ges utrymme för de som önskar att dela sina upplevelser.

Varmt välkomna!
Anmäl er senast 18/8 till info@anandaart.se
Investering: 450 kr