8 oktober – Ljudbad med MAXANDA

Varmt välkommen till en magisk kväll.

Efter ett lyckat ljudbad för några veckor sedan är det åter dags att välkomna Maxanda. De känner stor tacksamhet för den positiva responsen och ser fram emot att skapa magi.

Vad är ett ljudbad? Enkelt kan man beskriva det som, precis som det låter, att bada i ljud.

Att delta i ett ljudbad är ett av många sätt att ge utrymme för sådant vi kanske omedvetet stängt inne eller trängt undan. Ljudfrekvenserna kan hjälpa oss att lösa upp känslomässiga, mentala och fysiska blockeringar och på så vis få ny kraft och energi att hantera vardagens utmaningar.

Att delta är helt kravlöst. Kom gärna 10-15 minuter innan start. Porten låses kl 17:15. Ta med ett underlag att ligga på, t.ex en yogamatta, en kudde, filt och något att ha över ögonen. Ha gärna kläder efter utetemperatur då vi kommer att vara i ladan. Kom som ni är, ligg och vila och bara ta emot!

Ananda – sångerska, konstnär, Reiki master, Angelic Reiki master och soundhealer, erbjuder olika energibehandlingar, håller kurser i bl.a Angelic Reiki och erbjuder retreats. Under ljudbadet kommer Ananda att använda sig av rösten, Angelic Reiki, klangskålar av kristall, tibetanska klangskålar och andra instrument.

Marlon – musiker, låtskrivare och gongmästare, har rest jorden runt och bl.a. arbetat med shamaner i Latinamerika. Han använder sig av gongar, olika slagverk och rytminstrument.

Maximilian – musiker, kompositör och healer, använder sig bl.a. av handpan, trumma och andra frekvenshöjande instrument.

Tillsammans bildar de MAXANDA och under 2 timmar kommer de att ta er med på en resa i ljudfrekvensernas och energiernas magiska värld. En djupavslappnande stund i ljudfrekvensernas och energiernas magiska värld som vi hoppas ska föra er närmare er egen kärna och ert sanna jag. Kom, vila och Maxanda ska spela/sjunga för er💫✨🎶 Efteråt ges utrymme, för de som önskar, att dela sina upplevelser.

Varmt välkomna!

8 Oktober  kl. 17.15-19.15

Anmälan görs till info@anandaart.se

Investering 450 kr eller boka 2 platser för 750 kr